Tänk vad roligt att Johanna kom hit i onsdags så vi fick umgås smiley hon bjöd på drink (Mojitos) på Ritz, lyxigt att småprata & njuta av något jag aldrig druckit i Göteborg förut!

Turkiskt grillat på Musses Grillhouse, konstigt namn, men, supergott. Lite småshopping & vi hade det trevligt tillsammans, tänk vad mina vuxna barn kan erbjuda en mamma, det blir inte så ofta vi möts eftersom hon bor i Strömstad! smiley

Mycket jobb i veckan, en kund, Alexandra kommer med nya växter nästan varje dag smiley jag erbjuds alla dessa rariteter & kan inte stå emot, taklökar, suckulenter, alla olika… har en samling nu, porslinsblomma & några saint Paulor, smiley dessa skönheter har varit med på utställning i Trädgårdsföreningen…. ovanliga sorter. Skall fota för att visa er. Idag har jag pysslat om dom, tåliga växter som katterna STRUNTAR i… smiley som tur är!

Dessvärre åker Gafur inte till Gotland, transportering + annat i köparens familj har gjort att jag får leta ny köpare. Vilken långbänk…. jag brukar alltid stoiskt konstatera att ” alla hittar sina familjer” , det gör dom, även om det blir lite krokiga vägar emellanåt, slingriga uppförsbackar t o m.

Trevlig värmländsk hovslagare blev intresserad smiley , för han är en läckerbit, Gafur alltså smiley!! Vi får se.