Vilken busy vecka jag har haft, tjejmiddag, jobb även onsdag, teckningskurs torsdag. Kursen var både vettig, behöver kunna texta snyggt & kanonroliga deltagare, fick mängder av tips, trix & inspiration smiley känslan av lågstadiet kom tillbaka, där man satt & skrev bokstäver i långa rader, på raka linjer smiley snabbt & snyggt!!

Köpte lite material också, skall fixa till en pall med decoupage…. hittade nostalgibilder, så sött smiley !!

Gos & pyssel med katterna på förmiddagen, smiley det vankas tonfisk, fatets innehåll är UPPSLICKAT, inte något kvar, kissarna älskar extramat… smiley stjärna i kanten till matte, “storkatt”!!

Eva & jag skall på utflykt, blir det Botaniska trädgården, eller promenad vid kajkanten vid Eriksberg ??? Allt hänger på vädret, regn ? Just nu 22 grader varmt & sol, fast det kan ändras snabbt smiley

Dagens “babe” är min Lion Heart, Martin, lömset, lummelunda lumse… kärt barn har många namn…. i hans älsklingsposition, “hänget”, han hänger överallt….