Blir uppriktigt förvånad över min effektivitet just nusmiley kanske flyter det lätt just nu, om man ens vågar yttra just det smiley, jag har förberett resan till Schweiz, vi skall samlas i Stockholm innan….. ett gäng av vinnare, 11 personer smiley, åker på lördag, hem måndag kväll, det ser jag framemot…. jisses vad kul!! smiley!

Jag har fått mina nya glasögon, är otroligt nöjd, har fått (jätte) respons, alla frågar vad jag gjort, att jag ser yngre ut smiley, kan man bli gladare, samtidigt måste dom gamla fått mig att se äldre ut smiley i så många år!! (skratt)!

Ny mobil…. skickar meddelanden lite fel, chefens till Issam smiley tänker bara att det var tur att det inte blev tvärtom smiley, han tar det lugnt & uppmuntrande, det ÄR SVÅRT i början. Har dock bra support i Femmanhuset, dom är super smiley, lär mig mer för varje dag, har faktiskt fått bättre tålamod!!

Gafur åkte i lördags, gick på den stora bilen, med motorn igång, upp på den höga bryggan, det sved i ögonen på mig smiley, en dröm som gick i kras, min lille födelsedagsprins. Trygg & så otroligt vacker ( för att vara islandshäst) smiley, han hade allt på rätt ställe, halsansättning, med goddag smiley, otroligt kors, magnifika gångarter…. puuuh… en snygging som jag hoppas får det bra tillsammans med Johanna på Gotland!! Lycka till!!

Efter alla avsked med mina älskade kusar så mår jag lika dåligt…. en bit av mig dör….. det är bara så, man kan inte värja sig, jag älskar djur!!