The day after….. vi koncentrerar oss på att vila, katterna pyser i sina bäddar efter all rostbiff & skinka, lite kattkex slank också ner smiley vi hade så roligt!! Vilken skillnad mot att fira 40… då skulle jag vara så redig & fixa allt, stå vid spisen & sedan vimsa runt!! smiley Nu beställde jag färdiga grillfat, färdig tårta & kände mig riktigt uppvaktad, bra kvinna reder sig själv smiley ett bra ordstäv!!

Vill tacka er alla, ni har betytt MYCKET för mig under åren som gått, alla på olika sätt, som en fin blombukett, ni har alla bidragit till att jag är den jag är!! Mina hjältar/änglar!! Älskar er alla!! smiley

Känns så gott, nu gjorde vi det till en minnesvärd dag, frågequiz, om moi, syrran hittade hela 50 olika ord som är jag, mitt i prick, kan bara stämma in, sången med rörelserna passar förståss också smiley ni är härliga!!

Några bilder…..